sarcasme of cynisme

Wie ben ik?

Jose

Mijn naam is Jose Spruyt, ik ben geboren in 1969 als oudste van drie kinderen. Van mijn derde tot mijn zesde heb ik in Italië gewoond, daarna ben ik opgegroeid in de buurt van Amsterdam. In Amsterdam heb ik het gymnasium doorlopen, en daarna Economie gestudeerd. Ik heb er mijn langstdurende vriendschappen opgedaan en altijd met veel plezier gewoond en geleefd.

20120210_125516

Op mijn 30ste ben ik gaan samenwonen met mijn partner in Delft. Daar kregen we samen twee dochters. Aanvankelijk was ik in Amsterdam blijven werken, maar de reistijden waren niet te combineren met mijn gezin. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar werk dichter in de buurt. De eerste tijd heb ik parttime gewerkt, omdat de kinderen klein waren. Na enkele jaren heb ik verder gezocht naar een baan die alles had wat op mijn verlanglijstje stond, en dat heb ik gevonden. Sinds 2008 ben ik controller bij een onderzoeksinstelling. En dat is voor mij de meest geschikte baan die er is.

Naast werk en gezin heb ik een paar hobbies, waar eigenlijk veel te weinig tijd voor is. Eén daarvan is het lezen en schrijven van poëzie. Ik houd van taal, van precieze taal, van mooie details beschreven in mooie woorden. Daarnaast vind het ik het leuk om muziek te maken. Vooral nu de kinderen ouder zijn en allebei een instrument bespelen, is samen muziek maken een zeldzame, doch geliefde vrijetijdsbesteding. En ik houd van koken, niet doordeweeks in de haast, dat is niet aan mij besteed. Het maken van een uitgebreide maaltijd wanneer ik tijd en energie heb, dat vind ik leuk om te doen. Verder houd ik van cijfers, van logica, van analyseren en structureren. Van dingen bedenken en ontwerpen. Dat kan van alles zijn. Een houten krukje, een kruidenrek, posters, kleding, of deze website.

Contact
Contact